Z bakalco
Meso narežemo na majhne kose v obliki rezancev. Na masti ali olju prepražimo drobno sesekljano čebulo. Dodamo na tanke kolobarje narezano korenje, meso, začimbe, sol in poper po okusu....
Meso narežemo na majhne kose v obliki rezancev. Na masti ali olju prepražimo drobno sesekljano čebulo. Dodamo na tanke kolobarje narezano korenje, meso, začimbe, sol in poper po okusu....
Kunca razsekamo na manjše kose. V primerno veliki kozici segrejemo olje in na njem opečemo kose mesa. Opečenega preložimo v drugo kozico....
Sveže zelene šparglje očistimo in operemo. Odrežemo jim vršičke, ki jih shranimo za pozneje. Preostale šparglje do mehkega skuhamo v malo slanega kropa in jih skupaj s sladko smetano zmiksamo v kremo. Vodo, ki je ostala od kuhanja špargljev, prihranimo za pozneje, če bo potrebno...
Zelenjavo narežemo na tanke rezance (julliene) in jo na hitro prevremo v malo slanega kropa, lahko pa tudi na sopari....